Syksyn viimeisessä tietoiskussa 30.11. Atria Suomi Oy:n rekrytointipäällikkö Tytti Isokangas perehdyttää yrityksen sisäisen työnantajakuvan vahvistamiseen.

17.11.2022

Maksuttomia tietoiskuja yritysmielikuvaan ja sosiaalisen mediaan liittyen

Keväällä käynnistynyt some-tietoiskujen sarja saa jatkoa. 30–60 minuutin pituisissa tietoiskuissa pureudutaan internetin ja sosiaalisen median mahdollisuuksiin markkinoinnissa. Tietoiskut järjestetään etänä ja ne esittelevät käyttökelpoisia työkaluja ja vinkkejä markkinointiin. Voit osallistua kaikkiin tai vain yhteen tietoiskuun. Koulutukset on suunnattu erityisesti pk-yritysten johdolle, HR:lle ja muille avainhenkilöille.


Yrityksen sisäinen työnantajakuva

Tervetuloa mukaan syksyn viimeiseen tietoiskuun keskiviikkona 30.11.2022 klo 16.00.

Tietoiskun vetää Atria Suomi Oy:n rekrytointipäällikkö Tytti Isokangas, joka kertoo miten Atrialla rakennetaan työnantajakuvaa ja mitä tehdään sen eteen, että Atrialla toteutuu joka päivä slogan: ”Hyvästä työstä parempi mieli”. Atrialla Tytin tärkein tehtävä on varmistaa, että yrityksellä on riittävästi monipuolista osaamista ja osaajia menestyvän kansainvälisen ruokatalon bisneksen pyörittämiseen. Jotta tämä varmistuu on yrityksen veto- ja pitovoima oltava kunnossa.

Tytti Isokangas on KM, Atrian Suomi Oy:n rekrytointipäällikkö ja HR-ammattilainen, jolla on monipuolinen osaamistausta julkiselta ja yksityiseltä sektorilta erilaisista työtehtävistä. Aluekehittämisen kentältä Tytti on kartuttanut kokemusta Seinäjoen kaupunkiseudulla mm. Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:ssä ja TEM:in kehittämisohjelmissa kehitysyhtiö Into Seinäjoen palveluksessa.

Ilmoittautudu tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/tietoisku301122


Tietoiskujen tallenteet

Käy tutustumassa kaikkiin jo pidettyihin tietoiskuihin tältä sivulta!