Yritysneuvoja-yhteistyö

Seutukaupungeissa yrtiysneuvojien tehtävänkuva on usein erittäin laaja ja vertaisverkostot painottuvat naapurikuntiin ja omaan maakuntaan. Valtakunnallisella yritysneuvojien vertaisoppimisella on lukuisia etuja, kun ideoita ja ratkaisuja samojen kysymysten kanssa kamppailevien kesken voidaan vaihtaa naapurikuntayhteistyötä laajemmalla alueella. Valtakunnallisessa yhteistyössä saadaan jaettua myös teemakohtaista erityisosaamista alueiden välillä.

Seutukaupunkien yritysverkostot projektilla edistetään ja kehitetään yritysneuvojien valtakunnallista verkostoitumista seutukaupungeissa ja muuallakin. Yritysneuvojayhteistyötä on jo sovittu tehtävän MicroENTRE:n kasvuyritysverkoston, SEKES:n, Suomen uusyrityskeskuksen ja ELY:jen yritysneuvojien kanssa. Yritysneuvojatilaisuuksia ollaan avattu yli verkostorajojen ja valmisteilla on kaikkien yritysneuvojatoimijoiden yhteiset vertaispäivät marraskuulle 2020. Projektilla ollaan myös lanseeraamassa yritysneuvojavaihtoa.

Seutukaupunkien yritysverkostot -projektilla koordinoidaan yritysneuvojavaihtoa, jota kautta pääsee helposti tutustumaan toisiin yritysneuvojiin sekä organisaatioihin sekä ennen kaikkea oppimaan uutta. Lisätietoja oheisessa esitteessä.


Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä Riitta Forsten-Astikaiseen.

Toimintaa yritysneuvojayhteistyössä

21.-22.11.2019 Valtakunnalliset yritysneuvojien syyspäivät Raumalla

Päivät on tarkoitettu yritysnouvojille seutukaupungeista kuin muualtakin. Päivien ohjelma ja ilmoittautumisohjeet täällä.