Kasvupäivät 3.-4.6.2020

Kasvupäivät webinaariesite 3.-4.6.2020 v4.pdf

Kasvupäivät on kasvuhaluisille yrityksille ja muille kasvusta kiinnostuneille suunnattu ilmainen verkkotapahtuma.

Molempina aamupäivinä on webinaarit huippuasiantuntijoiden vetämänä.

Katso esite ohesta ja ilmoittaudu täältä. (Ilmo-DL 28.5.)

(Toiselle iltapäivälle yritykset ovat voineet ilmoittautua 20.5. mennessä yrityskohtaiseen asiantuntijasparraukseen. )

Lisätietoja päivistä saa Paavo Laaksoselta, puh. 040 653 1913, nimi.sukunimi[at]suupohja.fi

Asiantuntijat

Lauri Salovaara

Ke 3.6.2020 klo 9:00-11:15

(https://www.1000000.fi/ ja https://www.illanisanta.fi/ )

Salovaara on pitkän linja yrittäjä ja mediapersoona. Hän on tunnettu monista ennakkoluulottomista projekteista kuten Miljonääriksi 500 päivässä. Salovaaran yritysosaaminen kulminoituu markkinointiin ja brändäykseen, joita hän on tehnyt yli 20 vuotta ensin kotimaassa ja viimeisenä vuosikymmenenä kansainvälisesti. Hänet palkittiin myös Evento Awards 2017 - Vuoden puhuja/juontaja/kouluttaja -palkinnolla.

Jari Parantainen

To 4.6.2020 klo 9:00-11:15

(https://pollitasta.fi/jari-parantainen/ )

Jari Parantainen on espoolainen yksinyrittäjä, suorapuheinen kouluttaja ja konsultti. Hänen erikoisalaansa on asiantuntijapalveluiden ja huipputekniikan tuotteistaminen. Myös palvelujen hinnoittelu on usein tärkeä osa tuotteistusprojektia.

Koulutukseltaan Jari on elektroniikka- ja ohjelmistosuunnittelija. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Oulusta sähköosastolta vuonna 1989.

Jaria on tituleerattu Suomen kokeneimmaksi tuotteistajaksi:

  • Suomen eniten myyty tuotteistuskirja

  • Yli tuhannen tuotteistuskoulutuksen kokemus

  • Asiakkaina yli 300 yritystä

  • Yli 200 tuotteistusprojektia

  • 18 vuotta tuotteistajan töitä

  • Suomen parhaaksi bisnesblogiksi valittu Pölli tästä

Maarit Mäkelä

Ke 3.6.2020 klo 9:00-11:15

(https://viexpo.fi/ota-yhteytta/ )

Parhaimmillani olen, kun yrityksen kansainvälistymistä aletaan suunnittelemaan ja paketti täytyy kasata toimivaksi. Vuosikellotus, 3 year plan ja tavoitteiden naulaaminen ovat heiniäni. Ilman ensimmäisiä pieniä askelia ei tule suuria tuloksia. Olen työskennellyt viennin parissa koko aikuisen ikäni ja koulutukseltani olen kansainvälisen kaupan johtamisen MBA (ylempi amk). Toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Widen Your Market – Invest in Export -kasvuohjelmassa ja lisäksi olen ELY-keskuksen valtuuttama KEHPA-analyytikko.

Thomas Westerholm

To 4.6.2020 klo 9:00-11:15

(https://www.utu.fi/fi/ihmiset/thomas-westerholm )

Thomas Westerholm toimii Turun kauppakorkeakoulun disruptiolaboratorion johtajana (the Laboratory of Business Disruption Research, http://disrupt.utu.fi). Sen tavoitteena on kasvattaa suurien myllerrysten ja muutosten ymmärrystä ja luoda liike-elämälle uusia liiketoimintamalleja ja strategioita. Aiemmin hän on toiminut tuotannon ja liiketoiminnan johto- ja kehitystehtävissä yrityksissä kuten Bayer, Neste Jacobs, Steris Corp., Terveystalo, Lindström ja PBI Research Institute. Lisäksi hän on yrittäjänä ja konsulttina kehittänyt kansainvälisesti uusia liiketoiminta- ja palvelumuotoja sekä johtanut digitalisointiprosesseja eri toimialoilla. Thomasin keskeisiä osaamisalueita ovat projekti- ja kehitysprosessien johtaminen, palvelumuotoilu, digitalisaatio ja teknologiajohtaminen sekä muutosjohtaminen. Hänellä on myös laaja kokemus kehityshankkeiden projektinjohdosta.

Yritys-caset

Kasvupäivien molemmat yritys-caset ovat innostuksen, sinnikkyyden ja luovuuden tiivistymiä. Sekä Harri että Salla ovat luoneet kasvua ja uutta liiketoimintaa tilanteista ja lähtökohdista, joissa moni olisi jättänyt leikin kesken.

Harri Pynnönen

Salla Axelin